Praktijk

Pedicurepraktijk C. Siebelink-Carmiggelt bevindt zich centraal op het Marktplein 5 in Brummen, naast de apotheek. Het pand is, mede door de ligging op de begane grond, ook toegankelijk voor mensen met een rollator of rolstoel. De praktijk is zowel te voet als per fiets of auto goed bereikbaar; er is voldoende ruimte voor het parkeren van uw fiets of auto.

 

De ruime behandelruimte voldoet aan alle eisen met betrekking tot hygiƫne en netheid. Daarnaast beschikt de ruimte over o.a. een comfortabele behandelstoel en een geavanceerde pedicuremotor met nattechniek, die u als plezierig zult ervaren. Mocht u te vroeg zijn voor uw afspraak, dan kunt u gebruik maken van de wachtruimte en rustig door de aanwezige lectuur bladeren. Naast de wachtruimte is er tevens een toilet aanwezig. Kortom, alle faciliteiten zijn aanwezig voor een geslaagde pedicurebehandeling!

 

Pedicurepraktijk C. Siebelink-Carmiggelt   Marktplein 5   6971 AA Brummen   0575 561206   info@pedicurepraktijk-siebelink.nl     -     Websiteontwerp: Jan Jr. Pascha