Behandelingen

Complete voetbehandeling

Kleine voetproblemen

Voetreflexzonebehandeling

Laseren schimmelnagels

Nagels lakken

Bestaande uit het analyseren en verzorgen van uw nagels en voeten. De behandeling omvat o.a. het knippen en frezen van de nagels, het verhelpen en voorkomen van ingegroeide nagels, de verzorging van kloven en de verwijdering van eelt. De behandeling wordt afgesloten met het incrémen van uw voeten voor een ultiem verzorgd gevoel.

 

Diabetes- en reumapatiënten worden met extra zorg behandeld. Vaak vergoedt uw zorgverzekering uw behandeling.

 

Mocht u met twee personen tegelijk komen, dan krijgt u per persoon een reductie van € 1,00 op de prijs.

€ 23,-

tot 40 minuten,

iedere 5 minuten extra € 2,00

Als u last heeft van een ingegroeide nagel, kloof, likdoorn, dikke schimmelnagel of een ander klein probleem, dan wordt u voor dit specifieke probleem behandeld.

vanaf € 8,-

behandelingen tot 10 minuten

Uw gehele lichaam weerspiegelt zich onder uw voeten. Door uw voeten gedurende 50 minuten te behandelen met een drukmassage, worden alle delen van uw lichaam gestimuleerd. U zult hierdoor op een prettige manier ontspannen. Onder het masseren wordt lichte klassieke muziek gedraaid waardoor u geheel tot rust kunt komen.

€ 25,-

 

Door het volgen van deze gehele behandeling heeft u zeer grote kans (meer dan 90%) om na een jaar weer compleet gezonde nagels te hebben. De behandeling begint met een voorbehandeling waarbij uw schimmelnagels worden geanalyseerd. Tevens worden hierbij uw nagels geknipt en dun gemaakt, zodat deze geschikt zijn om te laseren. Uw schimmelnagels worden vervolgens behandeld met een geavanceerde laser; een maand later volgt een tweede behandeling. De laser doodt de schimmelnagel en zorgt ervoor dat er een gezonde nagel kan groeien. Binnen enkele maanden na de behandeling zult u al gezonde uitgroei zien. Om ervoor te zorgen dat uw nagels gezond worden en blijven, moet u tijdelijk schimmeldodende vloeistof gebruiken en o.a. uw schoenen desinfecteren met spray.

 

De kosten voor de behandeling zijn afhankelijk van het aantal schimmelnagels dat u heeft. Daarnaast kunt u voor het desinfecteren van uw schoenen ook een schoensterilisator gebruiken. Kijk hiervoor op de pagina Producten. Voor meer informatie en advies op maat kunt u contact opnemen of een informatiepakket meenemen uit de wachtkamer van de praktijk.

 

vanaf € 190,-

2 behandelingen, vloeistof, voorbehandeling

U kunt uw eigen potje nagellak meenemen, of bij mij een nieuw potje nagellak kopen. Kijk hiervoor op de pagina Producten.

€ 5,-

 

Pedicurepraktijk C. Siebelink-Carmiggelt   Marktplein 5   6971 AA Brummen   0575 561206   info@pedicurepraktijk-siebelink.nl     -     Websiteontwerp: Jan Jr. Pascha